sturvoet-tabafbeelding-horen

Specialist in hoortoestellen en gehoorbescherming

Hoortoestellen zijn er in diverse soorten en maten. Dankzij continu onderzoek komen er steeds weer nieuwe en meer geavanceerde toestellen op de markt. In het algemeen komt het erop neer dat de toestellen steeds kleiner worden en de mogelijkheden om ze op persoonlijke situaties af te stemmen steeds groter.


Voor het aanpassen van hoortoestellen is de audicien de specialist. Een hoortoestel aanpassen is nauwgezet maatwerk. Daar nemen de gediplomeerde specialisten van Stutvoet Optiek & Audiciens dan ook ruimschoots de tijd voor. Met behulp van de nieuwste apparatuur bepalen wij welke oplossing voor u de beste is. Wij leren u hoe u met het hoortoestel om moet gaan en begeleiden u gedurende de periode van gewenning aan het gebruik van het hoortoestel.

De audiciens van Stutvoet Optiek & Audiciens hebben een uitstekende kennis van geluid en akoestiek, van het gehoor en de anatomie van het oor en de gehoorgang en natuurlijk ook van alle hoortoestellen die er op de markt zijn. Omdat de techniek zich steeds verder ontwikkelt, is continue bijscholing onontbeerlijk. Vakbekwaamheid en deskundigheid hebben de audiciens van Stutvoet verkregen door opleiding, ervaring, bij- en nascholing.

Ook op het gebied van hoorbescherming hebben wij u veel te bieden van oordoppen, zwemdoppen tot hoorbescherming om het geluid te filteren tijdens bijvoorbeeld een muziekconcert. Kortom, Stutvoet Optiek & Audiciens in de specialist in hoortoestellen en gehoorbescherming. Wij zijn onder andere leverancier van Formaat gehoorbeschermers, Intersafe en Alpine gehoorbeschermers.

Maak een afspraak

 

Stutvoet-horen-naast

Lees meer over hoorproducten


Top