Leesbril op sterkte

Wordt lezen steeds lastiger? Krijgt u moeite met breien? Of gaat het knutselen u steeds minder goed af?

Dan wordt het waarschijnlijk tijd voor een leesbril. Wilt u de best mogelijke kijkervaring? Kies dan beslist voor een leesbril met exact de juiste sterkte voor uw ogen. Daarmee kijkt u op ontspannen wijze heel scherp. Ons advies: wacht niet onnodig lang. U doet zichzelf ermee te kort.

Een goede leesbril voorkomt klachten

Elk oog is anders. Sterker nog: de kans dat uw beide ogen dezelfde sterkte hebben, is heel klein. Bovendien bestaat de kans dat u een cilindersterkte nodig heeft. Juist daarom is het belangrijk om te kiezen voor een leesbril dat op maat is gemaakt voor uw de vorm van uw gezicht en voor uw ogen.

Daarmee voorkomt u klachten zoals vermoeide ogen, hoofdpijn, tranende ogen of duizeligheid.

Zorgvuldige oogmeting door onze optometrist

Waar gaat u de leesbril het meest voor gebruiken? Welke eisen stel u aan de kijkkwaliteit? Onze gediplomeerde optometrist stelt u allerlei vragen en voert een oogmeting uit. Het resultaat: een leesbril met de best mogelijke optische kwaliteit voor ieder oog. Met exact de juiste (cilinder)sterkte en een zuivere afstand van oog tot glas.

Zit u veel achter de computer? Dan kunt u waarschijnlijk beter kiezen voor een computerbril.

Kies uw favoriete brilmontuur

Een leesbril van Stutvoet Optiek ziet er vooral ook heel goed uit! Want u kunt de glazen combineren met vrijwel elk montuur dat we verkopen in onze optiek. Kies uit de monturen van onder meer Lindberg, Silhouette en Ørgreen.

pand

Kies ook voor het comfort van een leesbril op maat

Kom passen in onze optiek!