Multifocale glazen

Krijgt u moeite met lezen, handwerken of knutselen? En heeft u al een bril voor veraf? Natuurlijk kunt u er dan een leesbril bij kopen. Maar dat is niet heel praktisch. Een multifocale bril is een slimmere oplossing. U hoeft nooit meer van bril te verwisselen!

De beste kijkkwaliteit voor uw ogen

Bij een multifocale bril loopt het gedeelte voor veraf kijken trapsgewijs over. Door het bovenste deel van het glas kijkt u veraf, door het onderste deel van het glas zie u dichtbij scherp. Echter, het ene multifocale glas is het andere niet. Er is nogal wat verschil in kwaliteit, en daarmee in kijkcomfort.

Bij goedkopere multifocale glazen verloopt die overgang minder geleidelijk, wat zorgt voor een minder prettige, of zelfs een onaangename kijkkwaliteit. Het verschil zit hem in de breedte waarmee u helder kijkt met het glas. Bij goedkopere multifocale glazen is het leesgedeelte kleiner, vanwege vertekening aan de randen. We hebben verschillende soorten multifocaal glas.

U merkt het verschil

Bij Stutvoet Optiek adviseren we altijd een betere kwaliteit glas, waarmee u uw kijkprobleem het best oplost. Maar uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf. Daarom tonen we u graag het verschil tussen een mindere kwaliteit én een hogere kwaliteit glas.

Gepersonaliseerd glas

Voor de scherpste kijkervaring kiest u voor gepersonaliseerd glas. Onze gediplomeerde optometristen meten daarvoor alle mogelijke parameters. Zoals de doorbuiging en inclinatiehoek van het montuur. En de stand van uw ogen en de afstand tot het glas.

Vrijblijvende oogmeting

Voor het aanmeten van een goede multifocale bril is een zorgvuldige oogmeting natuurlijk heel belangrijk. Bij Stutvoet Optiek nemen we ruim de tijd voor de oogmeting. In onze visie is een goede oogmeting niet alleen een kwestie van kennis, ervaring en de juiste techniek, maar ook van goed luisteren naar u. In nauw samenspel komen we tot de best mogelijke kijkoplossing.

_DSC2818

Ook scherp en comfortabel zien met multifocale glazen?

Kom passen in onze optiek!