Kinderbrillen

hippe kinderbrillen

Zoekt u een kinderbril voor uw zoon of dochter? Kies uit onze collectie hippe kinderbrillen voor kinderen vanaf circa 3 jaar. Duur? Dat valt reuze mee. Al onze kinderbrillen hebben een standaardprijs van 189 euro. Dat is inclusief glazen.

5/5

Hippe kwaliteitsmerken

Een bril uitzoeken kan best lastig zijn. Tip: neem iemand mee die u goed kent en kritisch durft te zijn. En vertrouw op onze optometristen en opticiens.

Een kinderbril moet goed zitten en tegen een stootje kunnen. En natuurlijk moet een kinderbril er hartstikke leuk uitzien! In onze optiek vindt u stoere, sportieve, vrolijke en lieve kinderbrillen van hippe kwaliteitsmerken, zoals Vingino, Red, Dutz en Mexx. Die zijn zó leuk dat de hele klas wel zo’n bril wil.

De oogmeting

Is uw kind jonger dan 11 jaar? Dan moet u de oogmeting laten uitvoeren bij een orthoptist in het ziekenhuis. Dat schrijft de wet voor. Is uw kind ouder? Dan voert één van onze eigen opticiens/optometristen de meting uit. We nemen daar rustig de tijd voor. We horen graag van u en uw kind wat er aan de hand is en wat de wensen zijn. Vervolgens voeren we allerlei metingen uit. Daarin gaan we verder dan u waarschijnlijk verwacht. Hoe meer meetgegevens we hebben, hoe beter we de bril op maat kunnen maken.

Een complete kinderbril

Zoals gezegd: alle kinderbrillen die wij verkopen hebben een standaardprijs van 189 euro.

Een kleine meerprijs  is voor de sterke titanium brillen van 30 euro.

Dat is inclusief ontspiegelde en geharde glazen. Is de sterkte wat hoger of zit de cilindersterkte boven de 2,00 dioptrie? Dan adviseren we een ander materiaal brillenglas dat wat dunner is en tot een hogere sterkte kan worden gemaakt. De meerkosten hiervan zijn 15 euro per glas.

Met tijd en aandacht

De oogmeting wordt uitgevoerd door een van onze gediplomeerde opticiens en optometristen. We besteden veel tijd en aandacht aan de meting. In onze visie is een oogmeting niet alleen een kwestie van kennis, ervaring en de juiste apparatuur. Het komt ook aan op heel goed luisteren naar de klant. We horen graag meer over uw klacht. Ook weten we graag wat u belangrijk vindt.

Onze gediplomeerde opticiens en optometristen voeren verschillende onderzoeken uit: