Klassieke elegantie, doordachte eenvoud.

Maak kennis met de brillen van het Deense kwaliteitsmerk Lindberg. De monturen zijn flexibel, vederlicht en oersterk. Dit zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Een Lindberg-bril is tijdloos en smaakvol. Puur Deens design voor man en vrouw. Niet verwonderlijk dat Lindberg zoveel designprijzen in de wacht sleept.

Deens design

De monturen van Lindberg worden vervaardigd van hoogwaardige materialen die op verantwoorde wijze worden gewonnen, zoals titanium en hoorn. Het zijn hoogwaardige staaltjes Deens design.

Minimalistisch, karaktervol en heel comfortabel om te dragen.

Elk overbodige detail blijft achterwege. Schroefjes, nageltjes en lasnaden vindt u niet terug. Deens design tot in de perfectie doorgevoerd.

Productie in eigen atelier

Het was de Deense optometrist Poul-Jørn Lindberg die begin jaren tachtig zijn eigen brillenmerk begon. Ontevreden als hij was over de zware en stugge monturen uit die tijd. Hij ontwikkelde zijn brillenconcept in samenwerking met architect Hans Dising. Elk Lindberg-montuur wordt gemaakt in het eigen atelier in Denemarken. Van eerste schets tot de handmatige productie. Op die manier slaagt het bedrijf erin het geperfectioneerde design en de functionele kwaliteit te waarborgen.

Nieuwsgierig naar onze
Lindberg-brillen?

Kom passen in onze optiek.