Bent u graag trendsettend?

Dan is een brilmontuur van het Oostenrijkse merk Silhouette echt iets voor u. Deze monturen blinken uit in trendy design en raffinement. En in draagcomfort. Het zijn de meest comfortabele en lichtste brillen op de markt. Een Silhouette-bril is gewild en toch exclusief.

Stijlvol en ingetogen design

U herkent een Silhouette-montuur aan het stijlvolle en ingetogen design. Aan de eenvoudige lijnen in het ontwerp. En aan de toepassing van de laatste modetrends, de beste materialen (met titanium als basis) en innovatieve briltechnieken. Tot in het kleinste detail. Een Silhouette-montuur overheerst nooit; de kracht van het ontwerp zit hem in de verfijnde eenvoud van het design. Bij een Silhouette-bril vormt uw eigen gezicht als het ware de basis.

Vederlicht, nagenoeg gewichtsloos zelfs

Vederlicht, nagenoeg gewichtsloos zelfs Een bril van Silhouette is heel licht. Nagenoeg gewichtsloos zelfs. U merkt dus nauwelijks dat u een bril op hebt. Dit komt door de innovatieve materialen zoals de titan minimal art. Bij veel monturen van Silhouette ontbreken de randen, schroeven en scharnieren. Dat vermindert het gewicht nog verder. En het ziet er natuurlijk heel strak uit.

Voor mannen en vrouwen

In onze optiek vindt u Silhouette-monturen voor man en vrouw. Opvallend of wat terughoudend. Kleurrijk of juist minimalistisch. Ideaal voor mensen die niet teveel aandacht op hun bril wilt vestigen. Kom proefkijken in onze optiek. En vraag gerust om ons advies.

Nieuwsgierig
naar onze
Silhouette-brillen?

Kom passen in onze optiek.