les

Harde lenzen

Sommige sterktes (zoals hogere sterktes) en cilinderafwijkingen kunnen we het beste corrigeren met harde lenzen. Reden waarom we in sommige gevallen harde lenzen adviseren. En waarom ook niet. Want harde lenzen blinken uit in draagcomfort en scherpte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw ogen?

Wees welkom voor een uitgebreide lensaanpassing door een van onze contactlensspecialisten. ptiek geeft u die zekerheid.

Wat zijn harde lenzen?

Harde lenzen zijn vormvast. De lens ‘drijft’ op het oogvocht. Harde lenzen zijn zuurstofdoorlatend. Uw ogen kunnen dus ‘ademen’. Omdat harde lenzen geen water opnemen, is het risico op een oogontsteking kleiner. De lenzen gaan 2 tot 3 jaar mee, en zijn daarmee voordeliger dan zachte lenzen. Het nadeel van harde lenzen is, dat ze gevoeliger zijn voor stofjes onder de lens. Voor het sporten zijn zachte lenzen geschikter.

Stutvoet Optiek is specialist in harde lenzen

De gediplomeerde contactlensspecialisten van Stutvoet Optiek zijn van oudsher specialisten in harde lenzen. We hebben de apparatuur en de kennis om uw ogen tot op de honderdste millimeter nauwkeurig te meten. Op basis van deze meting worden uw harde lenzen gemaakt. 

Een vast laag bedrag per maand

Kwaliteit moet bereikbaar blijven voor iedereen. Daarom zijn onze lenzen verrassend voordelig geprijsd.

Met ons Stutvoet Optiek Lenscare Plan betaalt u een vast laag bedrag per maand. Dat verzekert u van de best mogelijke all-inn oogzorg.