les

Multifocale lenzen

Draagt u al contactlenzen voor veraf kijken? En komt u op een leeftijd dat u moeite krijgt met lezen, breien of een andere activiteit waarbij u dichtbij scherp moet kunnen zien? Dan zijn multifocale lenzen misschien dé oplossing voor u. U ziet daarmee scherp op alle afstanden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Kom langs voor een uitgebreide lensaanpassing door een van onze contactlensspecialisten.

Wat zijn multifocale lenzen?

Multifocale lenzen bestaan uit drie zones met elk een andere sterkte: voor dichtbij, de tussenafstand en veraf. Anders dan bij een multifocale bril werkt dat met cirkels. U hoeft dus niet naar beneden te kijken om te lezen. Met multifocale lenzen kijkt u niet alleen heel comfortabel, ze voorkomen ook moeheid van de ogen. De afstemming tussen de verschillende zones is tegenwoordig heel goed. Steeds meer mensen kiezen daarom voor multifocale lenzen boven een multifocale bril.

Een vast laag bedrag per maand

Kwaliteit moet bereikbaar blijven voor iedereen. Daarom zijn onze lenzen verrassend voordelig geprijsd.

Met ons Stutvoet Optiek Lenscare Plan betaalt u een vast laag bedrag per maand. Dat verzekert u van de best mogelijke all-inn oogzorg.