les

Nachtlenzen

Vindt u het vervelend of onhandig om overdag een bril of contactlenzen te dragen? Dan komt u misschien in aanmerking voor nachtlenzen. Bijvoorbeeld als u vaak last hebt van droge ogen. Of omdat u overdag veel sport.

Stutvoet Optiek is specialist in het aanmeten van nachtlenzen die elk oog precies de correctie geven die nodig is. Dat is precisiewerk, uitgevoerd door een van onze contactlensspecialisten

Wat zijn nachtlenzen?

Nachtlenzen zijn harde lenzen die ’s nachts, terwijl u slaapt, de vorm van de voorkant van uw oog corrigeren. De voorkant van het hoornvlies wordt iets platter, zodat de lens uw sterkte corrigeert. ’s Ochtends haalt u de lenzen uit. U ziet de hele dag scherp! Handig om te weten: met nachtlenzen in ziet u direct scherp. U kunt dus probleemloos lezen in bed. Of nog even tv kijken.

Voor wie?

Nachtlenzen corrigeren tot een sterkte van -4 dpt. Ook mag de cilinder niet te hoog zijn. We adviseren u er graag over in onze optiek. Liefst 99 procent van onze klanten is tevreden met nachtlenzen. Overigens is het effect van nachtlenzen altijd tijdelijk. Stopt u met het dragen van de nachtlenzen? Dan moet u overdag weer een bril of lenzen dragen.

Een vast laag bedrag per maand

Kwaliteit moet bereikbaar blijven voor iedereen. Daarom zijn onze lenzen verrassend voordelig geprijsd.

Met ons Stutvoet Optiek Lenscare Plan betaalt u een vast laag bedrag per maand. Dat verzekert u van de best mogelijke all-inn oogzorg.