Zachte lenzen

De meeste mensen met contactlenzen dragen zachte lenzen. Dart komt omdat zachte lenzen snel wennen. Ze vormen zich naar de oogbol, waardoor ze comfortabel zitten.

Ook als u een cilinder hebt, kunt u zachte lenzen nemen. Maar welke zachte lenzen kiest u? En hoe weet u zeker dat de lenzen die u draagt ook echt de beste oplossing zijn voor uw ogen?

Stutvoet Optiek geeft u die zekerheid.

5/5

Maandlenzen of daglenzen

De meeste mensen kiezen voor maandlenzen. U krijgt dan elk half jaar een set van 12 contactlenzen, met daarbij natuurlijk de contactlensvloeistof. Na een dag dragen maakt u de lenzen schoon en bewaart u deze ’s nachts in een lenzendoosje. Maandlenzen kunnen we verregaand op maat maken voor uw ogen. Kiest u voor daglenzen? Dan heeft u geen vloeistof en lenzendoosje nodig.

Aan het eind van de dag deponeert u deze lenzen gewoon in de prullenbak. U heeft elke dag nieuwe lenzen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor daglenzen als u slechts af en toe lenzen draagt naast uw bril.

Contactlenzen op maat

Wilt u optimaal draagcomfort en het scherpst mogelijke zicht? Kies dan voor contactlenzen op maat. Daarbij gaan we uit van uw unieke ogen. We brengen uw ogen eerst volledig in kaart. Op basis van meer dan 100.000 meetpunten bepalen we de sterkte, bolling en diameter van elk oog. Daarna worden uw lenzen geproduceerd. Ultiem maatwerk, alleen voor úw ogen. De lenzen passen perfect op uw ogen. Ze bewegen niet teveel en niet te weinig. Daardoor voelt u niet dat u lenzen in heeft en ziet u heel scherp. 

Multifocale lenzen

Heeft u moeite met zowel veraf als dichtbij kijken? En wilt u liever geen bril? Multifocale lenzen zijn dan de oplossing. Deze lenzen hebben met meerdere sterktes in één lens.

Multifocale lenzen bieden een geleidelijke overgang tussen een sterkte voor het lezen en een sterkte voor veraf kijken. Anders dan bij een multifocale bril werkt dat met cirkels. U hoeft dus niet naar beneden te kijken om te lezen. 

Een vast laag bedrag per maand

Kwaliteit moet bereikbaar blijven voor iedereen. Daarom zijn onze lenzen verrassend voordelig geprijsd.

Met ons Stutvoet Optiek Lenscare Plan betaalt u een vast laag bedrag per maand. Dat verzekert u van de best mogelijke all-inn oogzorg.