Hoortoestellen

Heeft u problemen met het horen? Of twijfelt u over uw gehoor? Wacht niet en kom langs bij Stutvoet Optiek en Audiciens. We onderzoeken u, luisteren naar uw wensen en adviseren over de best passende hoortoestel. U zult verrast zijn over de mogelijkheden in hoortoestellen.

Zorgvuldig maatwerk

Een hoortoestel is een halffabrikaat. Nadat u heeft gekozen voor een toestel, stellen we het toestel nauwkeurig in. Dat is een heel traject: van intake en onderzoek tot en met nazorg. We horen graag van u wat er aan de hand is. In welke situatie u hinder ondervindt. En wat u belangrijk vindt. Wilt u weer goed kunnen horen in een drukkere omgeving? Wilt u af van die vervelende windruis op de fiets? Na het gesprek voeren we een hoortest uit. Onderdeel daarvan is een spraaktest. Ook voor deze hoortest nemen we de tijd. Op basis van het gesprek en het onderzoek verkennen we samen de mogelijkheden. 

In het oor, achter het oor of in de gehoorgang

U kunt kiezen uit diverse typen toestellen. Een achter-het-oor toestel (AHO) draagt u onopvallend achter het oor. Een dun slangetje verbindt het toestel met het oorstukje in uw oor. Een in-het-oor toestel (IHO) valt nog minder op. Alle onderdelen zitten in het oorstukje: microfoon, versterker, telefoon en batterij. Een toestel in de gehoorgang (completely in the canal – CIC) valt het minst op. Welk type toestel voor u geschikt is, hangt af van de mate van gehoorverlies en van uw wensen. 

Diverse merken hoortoestellen

We leveren in principe alle merken hoortoestellen. De volgende merken verkopen we het meest:

Phonak-hoortoestellen

Phonak biedt diverse hooroplossingen, die verschillen in functies en mogelijkheden. Of u nu een licht of een ernstig gehoorverlies heeft. Waaronder een serie oplaadbare toestellen.

Widex-hoortoestellen

Widex ontwikkelt hoortoestellen waarmee u een rijk spectrum aan geluiden kunt horen. De Widex EVOKE™ past zich automatisch aan uw behoeften en de omgeving aan.

Oticon-hoortoestellen

Oticon hoortoestellen voor licht, matig, ernstig of zwaar gehoorverlies. Uitstekende prestaties in lawaaiige omgevingen. De Oticon Opn™ biedt continu 360 graden geluid.