oticon_logo_rgb _pos

Al sinds 1904 (!) ontwikkelt het Deense bedrijf Oticon hoogwaardige hooroplossingen. 
Voor licht tot matig en van ernstig tot zwaar gehoorverlies. De toestellen van Oticon zijn geavanceerd en bijna onzichtbaar.
De toestellen ondersteunen de manier waarop uw hersenen geluid van nature begrijpen.

P127_Opn_miniRITE_R_C094Terracotta_Speaker60_OpenDome_101

Oticon Opn™

Minder inspanning bij het luisteren en een betere verstaanbaarheid van spraak. Dat zijn de voordelen van de Oticon Opn™. Het is het enige toestel dat toegang geeft tot een constant 60 graden geluid. Ze reduceren heel effectief lawaai, zodat ze verfijnd geluid naar uw gehoorgangen sturen. Met de Oticon Opn™ kunt u tot wel 30% beter spraak begrijpen, zelfs in ruimtes met veel geluid. U hoeft dus minder uw best te doen om deel te nemen aan een gesprek en kunt alles uitvoerig volgen.

De Oticon Opn™ is een discreet toestel dat verkrijgbaar is in 8 kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij uw huidskleur en haarkleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een accentkleur.

Onze audiciens adviseren u graag

Welk hoortoestel voor u het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Zoals de mate van gehoorverlies en uw wensen op het gebied van horen. Voor deskundig advies kunt u terecht bij onze gediplomeerde audiciens. We luisteren naar uw verhaal, voeren een hoortest uit en adviseren u. en daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Tijd én aandacht, dát is Stutvoet Optiek en Audiciens.

Meer weten over de mogelijkheden?