Over ons

Genieten van het leven. Een gezellig avondje met vrienden. U verwonderen over de pracht van de natuur of van een mooie stad. Onze zintuigen zijn heel belangrijk in ons leven en voor ons levensplezier. Dus ervaart u problemen met het zien of het horen, of misschien wel beide? Dan kan dat veel invloed hebben op uw leven, privé en in het werk. Dan kunt u rekenen op de specialisten Stutvoet Optiek en Audiciens. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw klacht of probleem. Scherp zien, zo optimaal mogelijk horen. Daar streven we naar, elke dag opnieuw.

5/5

Met zorg, klantvriendelijkheid en kwaliteit

Stutvoet Optiek en Audiciens gaat verder waar anderen stoppen. U kunt bij ons rekenen op meer tijd en aandacht, veel klantvriendelijkheid en een hoge kwaliteit van onze producten en service. Van onderzoek tot nazorg:

Het onderzoek

Goed zien en goed horen begint bij een zorgvuldig onderzoek; een oogmeting of een hoortest. We hebben daarvoor de apparatuur, de kennis en de ervaring. Wat ons onderscheidt? Tijd én aandacht. En natuurlijk de juiste producten.

De oplossing

Goed advies begint bij die ene vraag: wat vindt ú belangrijk? Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Een bril of contactlenzen of een hoortoestel. Of misschien (nog) even niets.

Onze nazorg

Ook na aankoop kunt u blijven rekenen op onze ondersteuning? Wilt u uw bril of hoortoestel laten bijstellen? Aarzel niet en kom langs. We helpen graag.

Anno 1959

Stutvoet Optiek en Audiciens is de specialist in oogzorg en oorzorg van Harderwijk en wijde omgeving. En dat al sinds 1959. Het was de heer Stutvoet die de zaak opende, pal tegenover het toenmalige ziekenhuis Pius. Een speciale optiek was destijds een noviteit in de stad. Een bril kocht je destijds namelijk in een juwelierszaak. De heer Stutvoet begon destijds meteen met de verkoop van hoortoestellen. Destijds waren dat nog heel grote apparaten die je op de borst droeg.

Contactlenzen moesten nog worden uitgevonden. Sindsdien ontwikkelden de producten zich ingrijpend, evenals de onderzoeksmethoden. Brillen werden steeds meer een modeartikel en hoortoestellen werden steeds kleiner en geavanceerder.

Nieuwsgierig wie er bij ons werken?