Als u te maken heeft met gehoorverlies, dan wilt u graag een hoortoestel waarmee u zachte geluiden hoort, terwijl luide geluiden niet onaangenaam worden. Widex ontwikkelt hoortoestellen waarmee u een rijk spectrum aan geluiden kunt horen: van omgevingsgeluiden tot gefluister. En van livemuziek tot stemmen in een menigte. De toestellen zijn verregaand aanpasbaar aan het gehoorverlies en de manier waarop u luistert. Zodat u zo natuurlijk mogelijk hoort.

wid evo

Widex EVOKE™

In een luidruchtige omgeving wilt u natuurlijk dat het toestel alles wegfiltert dat u afleidt. En in een rustige omgeving hoort u graag alle subtiele details. Het Widex EVOKE™ hoortoestel past zich automatisch aan uw behoeften en uw omgeving aan. EVOKE™ herkent het verschil tussen klassieke muziek en tussen een thuissituatie, een vergadering en een feest. Het toestel brengt uw omgeving in kaart en past zich daarop aan. Bovendien onthoudt het toestel alle volumeveranderingen en past deze slim toe in vergelijkbare situaties. Zelf als u zich bevindt in een nieuwe omgeving. Het hoortoestel leert continu en levert steeds betere prestaties.

Onze audiciens adviseren u graag

Welk hoortoestel voor u het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Zoals de mate van gehoorverlies en uw wensen op het gebied van horen. Voor deskundig advies kunt u terecht bij onze gediplomeerde audiciens. We luisteren naar uw verhaal, doen een hoortest en adviseren u. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Tijd én aandacht, dát is Stutvoet Optiek en Audiciens.

Meer weten over de mogelijkheden?